Pinsamt av Erixon

by Analysmannen on 17 september 2009

En blogg som stoltserar med oräknerliga framträdanden i Sveriges medier såsom radio och debattprogram är Erixon som har nämnts tidigare här på bloggen. Nu har han dock gjort bort sig rejält i ett debakel med $vensson. Mitt råd är att inte ge sig in i en debatt med en motståndare som är både uppenbart smartare och mer beläst.

Hur som helst kan blogginläggen läsas enligt nedan:

  1. http://erixon.com/blogg/2009/09/illegala-invandrare-respekterar-inte-vara-lagar/
  2. http://www.magasinetneo.se/blog/2009/09/04/dick-erixons-hatseans-mot-bagatellbrott
  3. http://erixon.com/blogg/2009/09/svar-till-neo-lat-oss-da-alla-jobb-svart/

Erixon skriver under (2)…

Men om nu invandrare ska kunna strunta i alla svenska lagar, varför ska inte vi andra också kunna göra det?! Varför ska vissa tvingas leva enligt reglerna och betala världens näst högsta skatt, medan andra kan leva helt utanför alla skyldigheter — men ändå göra anspråk på de rättigheter som skattesamhället står för?

Men problemet är att ingen har påstått att det skulle handla om att strunta i alla lagar eller leva helt utanför alla skyldigheter. Erixon lyckas alltså därmed göra årets största halmgubbe och svartvita argumentation hittills. Grattis Erixon.

Fast nu verkar Erixon ha skärpt till sig och lägger all vaken tid till att skriva om Sveriges krig mot ryssland och hylla gamla svenska generaler istället. Det är nog bättre spenderad tid.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: